Er zijn kantoren genoeg maar wat als je op zoek bent naar iets speciaals? Iets bijzonders? Iets waar de creativiteit en uniciteit van jouw bedrijf al bij de voordeur duidelijk is?

In de Alkmaarse watertoren komt nu circa 222 m² VVO kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

De watertoren is een markant object, bij vrijwel iedereen bekend in Alkmaar. In 2002 is de toren getransformeerd naar kantoorgebouw en recent is het object aangekocht door ingenieursbureau CLAFIS, die de helft van de toren zelf gaat gebruiken. CLAFIS zoekt nu dus een goede buur.

Bouwjaar
Watertoren uit 1900, in 2002 getransformeerd tot kantoorgebouw met lift en 8 bouwlagen.

Huurprijs
€ 99,- per m² per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
€ 27,50 per m², excl. BTW

 1. M.bertholee

  Beste dhr/mevr,

  Wij zijn een besloten club met 200 leden . We doen feestjes op unieke locaties . En daar is de watertoren natuurlijk 1 van. Wij willen weten of er de mogelijkheid is om iets te organiseren in de watertoren. Mvg Marcel

  1. Anita Van der Kooij

   Beste Marcel,

   Dank je wel voor je interesse in de Watertoren. Het is zeker een unieke locatie maar helaas verhuren wij deze niet incidenteel.
   Mijn excuses ook voor het vertraagde antwoord, wellicht heb je al een andere locatie kunnen vinden. In ieder geval alle succes gewenst!

   Hartelijke Groeten
   Anita van der Kooij – Clafis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>